Fingerworks Old Support Forums Archive Home  
Fingerworks Old Support Forums Archive Fingerworks Old Support Forums Archive > Product Troubleshooting > Installation and Diagnostics > XWindows does not see my standard keyboard when using Igesture Mini
 
Author
Thread   
fuxoft
Junior Member

Registered: Feb 2005
Location: Czech Republic
Posts: 2

Problems with Drag&Drop under Linux

(note: This post was edited because I was able to solve the original problem)

I have just installed Debian Sarge Linux. After some problems my iGesture Mini works. However, there's a small problem with Drag&Drop. Whenever I do the three fingers gesture, I have to wait about a second before I start dragging something. This problem is the same regardless of which igesture settings I use (Windows/Linux)...

Last edited by fuxoft on 02-11-2005 at 04:31 PM

Old Post 02-11-2005 11:36 AM
JerryKnight
TS Zealot

Registered: Jun 2003
Location: Waco, TX
Posts: 461

http://forums.fingerworks.com/showt...s=&threadid=686
http://forums.fingerworks.com/showt...s=&threadid=641
http://forums.fingerworks.com/showt...s=&threadid=442
http://forums.fingerworks.com/showt...s=&threadid=272

Read up on those.. And I usually find that it corrects itself when I replug. The wacom tablet I have also causes this behavior. But as far as a specific cause, none of us know for sure.

__________________
- Jerry Knight
Get a free iPod and Visit my website.

Last edited by JerryKnight on 02-12-2005 at 06:54 AM

Old Post 02-12-2005 06:44 AM
All times were GMT.   
 

Forum Jump:

< Fingerworks Home >

Was powered by: vBulletin Version 2.3.0
Copyright ©2000 - 2002, Jelsoft Enterprises Limited.